Ben je een betrokken werkgever?

Heb jij een bedrijf in de Noordoostpolder? Ben je betrokken en maak je graag het verschil? Zet de deuren van je bedrijf open en geef een kans aan wie meer moeite heeft met het vinden van een baan. Word buitengewoon werkgever.

Er zijn heel veel mensen die graag willen werken maar die het lastig vinden om een baan te vinden. Omdat zij bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebben, de Nederlandse taal (nog) niet goed spreken of omdat zij al lange tijden een uitkering van de gemeente krijgen. Samen met de WerkCorporatie heb jij de kans iets voor hen te doen.

Dit doet de WerkCorporatie voor jou:

  • De WerkCorporatie zoekt een werknemer die past in jouw bedrijf.
  • De WerkCorporatie begeleidt de nieuwe werknemer intensief en langdurig als dat nodig is.
  • De WerkCorporatie weet welke actuele subsidies en regelingen er van toepassing zijn voor je nieuwe werknemer.
  • De WerkCorporatie geeft je de mogelijkheid om iets doen voor een ander.

Ben je nog geen Buitengewone Werkgever? Neem contact op met de WerkCorporatie en mail naar werkgeversteam@werkcorporatie.nl

“Er zijn altijd gemotiveerde mensen die door omstandigheden geen werk hebben. Als zij in zichzelf willen investeren door werkervaring op te doen, dan vind ik het bijna mijn plicht om ze die kans te geven. Ik vind het logisch om als werkgever onze sociale kant te laten zien.”

Meer weten?
Bel het werkgeversteam:

Mail naar werkgeversteam@werkcorporatie.nl Of neem contact op met:

Jenny Baltes
06-12747593
j.baltes@werkcorporatie.nl

Lyan van der Horst
06-13325433
l.vanderhorst@werkcorporatie.nl

Wouter ten Pas
06-39768521
w.tenpas@werkcorporatie.nl

Silvia van der Veen
06-48134666
s.vanderveen@werkcorporatie.nl

De mogelijkheden

Zet jouw bedrijf zijn deuren open? Een kandidaat van de WerkCorporatie komt niet met lege handen. Dit zijn de mogelijkheden die de WerkCorporatie biedt »

Het convenant

Wie Buitengewone Werkgever is, zet zich in voor wie een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Die bijzondere ondersteuning maken we graag zichtbaar. Met een convenant, waaruit duidelijk blijkt wat je doet als Buitengewone Werkgever. Natuurlijk krijg je ook het gevelbordje, voor binnen of buiten.

Een deel van deze middelen is mogelijk dankzij ESF-subsidie. Doel van deze subsidie is om meer mensen een kans te geven op de arbeidsmarkt. Daar dragen we graag aan bij.

Logo-European-Social-Fund