Ben je een betrokken werkgever?

Buitengewone Werkgevers zetten hun deuren open voor wie het lastig vindt zelf een baan te vinden. Zij investeren in de begeleiding, nemen kandidaten op in hun bedrijf en vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Zij bieden een werkervaringsplaats, creëren een baan of stellen op andere manier hun bedrijf open.

Ben je nog geen Buitengewone Werkgever? Neem contact op met de WerkCorporatie en mail naar werkgeversteam@werkcorporatie.nl

“Er zijn altijd gemotiveerde mensen die door omstandigheden geen werk hebben. Als zij in zichzelf willen investeren door werkervaring op te doen, dan vind ik het bijna mijn plicht om ze die kans te geven. Ik vind het logisch om als werkgever onze sociale kant te laten zien.”

Meer weten?
Bel het werkgeversteam:

Mail naar werkgeversteam@werkcorporatie.nl Of neem contact op met:

Jenny Baltes
06-12747593
j.baltes@werkcorporatie.nl

Lyan van der Horst
06-13325433
l.vanderhorst@werkcorporatie.nl

Silvia van der Veen
06-48134666
s.vanderveen@werkcorporatie.nl

De middelen

Zet jouw bedrijf zijn deuren open? Een kandidaat van de WerkCorporatie komt niet met lege handen. Dit zijn de mogelijkheden die de WerkCorporatie biedt »

Het convenant

Wie Buitengewone Werkgever is, zet zich in voor wie een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Die bijzondere ondersteuning maken we graag zichtbaar. Met een convenant, waaruit duidelijk blijkt wat je doet als Buitengewone Werkgever. Natuurlijk krijg je ook het gevelbordje, voor binnen of buiten.

Een deel van deze middelen is mogelijk dankzij ESF-subsidie. Doel van deze subsidie is om meer mensen een kans te geven op de arbeidsmarkt. Daar dragen we graag aan bij.

Logo-European-Social-Fund