Ben je op zoek naar werk?

Woon je in Noordoostpolder en kun je hulp gebruiken bij het vinden van werk? Dan zijn we er voor jou.

De meeste kandidaten van de WerkCorporatie hebben een uitkering van de gemeente. In dat geval vraagt de gemeente aan ons of wij samen met jou op zoek kunnen gaan naar werk.

Dat doen we graag, want we hebben goed in beeld welke werkgevers er zijn. Samen met een accountmanager van de WerkCorporatie kijk je welke stappen je kunt zetten voor het vinden van een baan. Soms is het voldoende om te kijken naar jouw CV en brief, soms heb je een extra diploma nodig of mis je werkervaring. Je krijgt altijd begeleiding op maat, die past bij jouw situatie.

Heb je een arbeidsbeperking en sta je ingeschreven in het doelgroepregister? Ook dan helpen we bij het vinden van werk.

En ben je jong, ben je bijna klaar met school en weet je niet hoe je een baan kunt vinden? Dan weet school ons te vinden zodat we jou kunnen helpen.

Maar we zijn er ook voor als je geen uitkering krijgt en je wel hulp kunt gebruiken bij het vinden van werk. Ook dan kunnen we je begeleiden. Belangrijk is dat je minimaal 12 uur per week aan de slag kunt en dat je ingeschreven staat bij werk.nl als werkzoekende. Hoe het precies werkt, vind je op de site van gemeente Noordoostpolder

—-

Krijg je ondersteuning van de WerkCorporatie en heb je een uitkering, dan zijn de adviezen niet vrijblijvend. Het is verplicht om afspraken na te komen, zelf werk te zoeken en ook werk te accepteren wanneer de WerkCorporatie een (tijdelijke) baan voor jou heeft. Lees hier waar jij rekening mee moet houden. Ook als je geen uitkering krijgt, gaan we ervan uit dat je ons adviezen ter harte neemt en je afspraken nakomt.

Meer weten? Neem contact op »

Kosten declareren?

Bijvoorbeeld voor het vervoer naar uw stage of naar de WerkCorporatie? Dat kan met dit formulier. Print het formulier, vul het in en breng het naar de WerkCorporatie. Belangrijk: voeg altijd originele bonnetjes toe. En: dit geldt alleen als je een uitkering krijgt van de gemeente.

Quit claim

Wanner jij een baan of werkervaringsplaats/stage hebt gevonden, delen we dat graag met anderen omdat jouw plaatsing een voorbeeld kan zijn voor werkgevers. Uiteraard doen we dat alleen met jouw toestemming. Geef je de WerkCorporatie toestemming om foto’s te delen via een folder, LinkedIn, Facebook en Instagram? Dat kan met de quit claim. Je kunt hem uitprinten en invullen. En daarna afgeven bij de WerkCorporatie.