Ben je op zoek naar werk?

Krijg je een uitkering van de gemeente en kun je aan het werk? Dan is de WerkCorporatie er voor jou. Samen met een accountmanager van de WerkCorporatie kijk je welke stappen je kunt zetten voor het vinden van een baan. Soms is het voldoende om te kijken naar jouw CV en brief, soms heb je een extra diploma nodig of mis je werkervaring. Je krijgt altijd begeleiding op maat, die past bij jouw situatie.

Heb je een arbeidsbeperking en sta je ingeschreven in het doelgroepregister? Ook dan helpen we bij het vinden van werk.

—-

Krijg je ondersteuning van de WerkCorporatie, dan zijn de adviezen niet vrijblijvend. Het is verplicht om afspraken na te komen, zelf werk te zoeken en ook werk te accepteren wanneer de WerkCorporatie een (tijdelijke) baan voor jou heeft. Lees hier waar jij rekening mee moet houden.

Meer weten? Neem contact op »

Kosten declareren?

Bijvoorbeeld voor het vervoer naar uw stage of naar de WerkCorporatie? Dat kan met dit formulier. Print het formulier, vul het in en breng het naar de WerkCorporatie. Belangrijk: voeg altijd originele bonnetjes toe.

Quit claim

Wanner jij een baan of werkervaringsplaats/stage hebt gevonden, delen we dat graag met anderen omdat jouw plaatsing een voorbeeld kan zijn voor werkgevers. Uiteraard doen we dat alleen met jouw toestemming. Geef je de WerkCorporatie toestemming om foto’s te delen via een folder, LinkedIn, Facebook en Instragram? Dat kan met deze quit claim. Je kunt hem uitprinten en invullen. En daarna afgeven bij de WerkCorporatie.