Bent u op zoek naar werk?

Krijgt u een uitkering van de gemeente en kunt u aan het werk? Dan is de WerkCorporatie er voor u. Samen met een accountmanager van de WerkCorporatie kijkt u welke stappen u kunt zetten voor het vinden van een baan. Soms is het voldoende om te kijken naar uw CV en brief, soms heeft u een extra diploma nodig of mist u werkervaring. U krijgt altijd begeleiding op maat, die past bij uw situatie.

Heeft u een arbeidsbeperking en staat u ingeschreven in het doelgroepregister? Ook dan helpen we bij het vinden van werk.

—-

Krijgt u ondersteuning van de WerkCorporatie, dan zijn de adviezen niet vrijblijvend. Het is verplicht om afspraken na te komen, zelf werk te zoeken en ook werk te accepteren wanneer de WerkCorporatie een (tijdelijke) baan voor u heeft. Lees hier waar u rekening mee moet houden.

Meer weten? Neem contact op »

Kosten declareren? Bijvoorbeeld voor het vervoer naar uw stage of naar de WerkCorporatie? Dat kan met dit formulier. Print het formulier, vul het in en breng het naar de WerkCorporatie. Belangrijk: voeg altijd originele bonnetjes toe.